Το Learn IT Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστό από το Σάββατο 23/12/2017 έως και την Τρίτη 2/1/18. Από Τετάρτη 3/1/18 θα λειτουργούμε κανονικά στο ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 21.00

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

 

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης  LEARN IT, διαθέτουν προγράμματα εκπαίδευσης με στόχο τη δεξιότητα της Ξένης Γλώσσας.  Τα προγράμματα έχουν καταρτιστεί από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου.

Οι καθηγητές μας είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές, είναι έμπειροι εκπαιδευτές ενηλίκων και εξεταστές – επιτηρητές των περισσότερων Πτυχίων Ξένων Γλωσσών (Cambridge, ΤΙΕ κ.α).

Η επιτυχία των σπουδαστών που επιλέγουν τα Κέντρα μας ενισχύεται από τα ολιγομελή τμήματα, τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και τη βαθιά γνώση της εξεταστικής  διαδικασίας που πραγματοποιείται για τα περισσότερα πτυχία στις εγκαταστάσεις των σχολών μας.

Ξένες Γλώσσες που διδάσκονται:

 

Αγγλικά Γερμανικά
Γαλλικά Τούρκικα
Ιταλικά Ρώσικα

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΣΤΑΔΙΟ 1ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Καταρτίζεται ανάλογα με το επίπεδο του σπουδαστή ειδικό placement test που αναδεικνύει το πραγματικό επίπεδο γνώσης της ξένης γλώσσας στη δεδομένη χρονική στιγμή. Το placement test προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ δέσμευση εγγραφής.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ο ακριβής προσδιορισμός της αφετηρίας  και του στόχου που πρέπει να κατακτηθεί, κατά το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας και η επιλογή του πτυχίου πιστοποίησης, είναι οι βασικοί παράμετροι που καθορίζουν το κόστος. Αν σύμφωνα με το placement test υπάρχει απόκλιση από τα ήδη κοστολογημένα προγράμματα που διαθέτει το κέντρο μας, αυτή τίθεται εν γνώσει του σπουδαστή πριν ξεκινήσει τα μαθήματα και όχι κατά την διάρκεια. Πολιτική των κέντρων μας είναι η διατήρηση του κόστους χωρίς αλλαγές μέχρι την επίτευξη του στόχου μας. Ενδεικτικές τιμές αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα:

 

Courses Στόχος *ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
Από B1 σε B2 (Lower) 4 μήνες 500€ ΜΟΝΟ 250€
Από B2 σε C1 (Advanced) 6 μήνες 700€ ΜΟΝΟ 350€
Από C1 σε C2 (Proficiency) 9 μήνες 900€ ΜΟΝΟ 450€

 

 *ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ COURSE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΗΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/9/2016 ΜΕΧΡΙ 15/10/2016.

ΣΤΑΔΙΟ 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σε αυτό το στάδιο επιλέγεται η παρακολούθηση σε κλειστά τμήματα ή με τη μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων. Γίνεται η επιλογή του καθηγητή και δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες και το απαραίτητο υλικό στους σπουδαστές μας. Η σχολή μας δεσμεύεται στην πιστή τήρηση όλων  των παραμέτρων προγραμματισμού των μαθημάτων.

ΣΤΑΔΙΟ 4ο ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθείται από αυστηρά διαγνωστικά test που καθορίζουν τον βαθμό ετοιμότητας των σπουδαστών. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στα Κέντρα μας σε συνεργασία με τους φορείς πιστοποίησης . Οι ημερομηνίες εξέτασης ανακοινώνονται από την σχολή μας σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των δικών μας σπουδαστών.

Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας  σε περίπτωση που επιθυμείται μία πιο λεπτομερή ενημέρωση από τον υπεύθυνο σπουδών της σχολής μας. Η ενημέρωση σας είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα μίας σωστής επιλογής φορέα εκπαίδευσης (Cambridge, ΤΙΕ κ.α).