Το Learn IT Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστό από το Σάββατο 23/12/2017 έως και την Τρίτη 2/1/18. Από Τετάρτη 3/1/18 θα λειτουργούμε κανονικά στο ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 21.00

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ECDL ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ PERSONAL PC-TABLET.

Απευθύνεται σε σπουδαστές ΑΠΘ – ΠΑΜΑΚ – ΑΤΕΙΘ και Δημοσίους Υπαλλήλους

Φορείς Υλοποίησης: ACTA Τεχνβλ. ΑΠΘ - Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων & Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Le@rn IT.


Παροχές Προγράμματος*


* Όλες οι παροχές είναι χωρίς οικονομική συμμετοχή (ΔΩΡΕΑΝ) για όλους τους δικαιούχους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

  1. Σεμινάριο στις απαραίτητες για φοιτητές δεξιότητες πληροφορικής και χρήσης νέων τεχνολογιών. (Συγγραφή Εργασιών, Ανάλυση Δεδομένων, Βιβλιογραφική Έρευνα, Παρουσιάσεις, Επικοινωνία κ.α.)
  2. Καινούργιος Φορητός Η/Υ (Tablet – PC). (Παραμένει στην κατοχή του σπουδαστή και μετά το πέρας των σπουδών) Τεχνικές Προδιαγραφές: Intel 4core, 32GB Μνήμη, IPS Full HD οθόνη 8’’, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI output, 5MP CAMERA, Ασύρματη σύνδεση με smart TV, Windows 10.
  3. Office 365 Personal, που περιλαμβάνει εγκατεστημένες στο tablet-pc τις εφαρμογές: Word, Excel, Access, Power Point, Outlook με άδεια χρήσης για 1 έτος και με 1000 GB δωρεάν στο One Drive
  4. 60 Λεπτά Δωρεάν Κλήσεις ανά μήνα προς τηλέφωνα μέσω του SkypeTM world για ένα χρόνο.
  5. Εγκατεστημένο πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης πληροφορικής, με την χρήση της πλατφόρμας «Αθηνά», διάρκειας 30 ωρών.
  6. Αναγνωρισμένο Δια Βίου Πιστοποιητικό Πληροφορικής (ACTA Τεχνβλ. ΑΠΘ) για χρήση στο δημόσιο και σπουδές στο εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης του φορέα ACTA (Τεχνβλ. Α.Π.Θ.) με παράβολο εξετάσεων:30€/ενότητα και έκδοση κάρτας δεξιοτήτων. Οι ενότητες στις οποίες οι σπουδαστές εξετάζονται και πιστοποιούνται είναι Word, Excel, Internet, Access, Power Point &Windows.  Τα μαθήματα είναι ατομικά και πραγματοποιούνται στο εργαστήριο πληροφορικής του LEARN IT, με ατομικά προγραμματισμένα ραντεβού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και προσέλθετε στην Ικτίνου 18 με Ζεύξιδος γωνία , 1ος όροφος,  10.00πμ-21.00μμ.στις άνω αναφερόμενες ημερομηνίες.  Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310253737.