Το Learn IT Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστό από το Σάββατο 23/12/2017 έως και την Τρίτη 2/1/18. Από Τετάρτη 3/1/18 θα λειτουργούμε κανονικά στο ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 21.00

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

O εκπαιδευτικός όμιλος Le@rn IT

παρέχει τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες από το 2002, αρχικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μέσα από ένα δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, και σε όλες τις πόλεις που φέρουν ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προσανατολίζονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σε ενήλικες που επιθυμούν την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου επαγγελματικού τομέα. Μέσα από τις ισχυρές μας συνεργασίες με αξιόλογους  και πλήρως εξειδικευμένους καθηγητές, με φορείς πιστοποίησης καθώς και με εκδοτικούς οίκους προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες είτε στα εκπαιδευτικά μας κέντρα, είτε εξ αποστάσεως και με την χρήση των τελευταίων πρακτικών e-learning και distance learning.

Συνοπτικά οι υπηρεσiες που παρέχουμε:

 

  • Πανεπιστημιακα Μαθηματα

  • Πιστοποιησεις πληροφορικης

  • Πιστοποιησεις ξενων γλωσσων

  • Παροχη βοηθειας στην εκπονηση φοιτητικων εργασιων

 

Όλη η ομάδα του ομίλου προσπαθεί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των σπουδαστών μας και η πρόθεση μας είναι να προσφέρουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε σωστές τιμές και με πλήρη συνείδηση της εκπαιδευτικής ευθύνης. Οι καθηγητές μας είναι μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί ΜΟΝΟ Ελληνικών Πανεπιστημίων και συμμετέχουν - παρακολουθούν και σας αναμεταδίδουν την πιο έγκυρη και εξειδικευμένη γνώση.

Τα τελευταία χρόνια η μέση προσέλευση φοιτητών ανά εκπαιδευτικό κέντρο ανέρχεται με επίσημα στοιχεία στους 650, ενώ μόνο το 2008 από τα κέντρα μας έχουν εκδοθεί 7255 πτυχία και βεβαιώσεις γνωστών φορέων πιστοποίησης όπως το Cambridge, ECDL κτλ.. Αυτά τα νούμερα είναι μόνο ενδεικτικά της δυναμικής του ομίλου ενώ για το μέλλον ήδη το 2009 θα παραδοθούν 12.000 σελίδες λυμένων θεμάτων εξεταστικών για σχεδόν όλο το φάσμα των σχολών.

Δεν ΖΗΤΑΜΕ την εμπιστοσύνη σας.. επιθυμούμε όμως να μας δώσετε την ευκαιρία να την αποκτήσουμε.

 

Με τιμή,

Ο Διευθυντής του ομίλου

Χιονίδης Νικόλαος