Το Learn IT Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστό από το Σάββατο 23/12/2017 έως και την Τρίτη 2/1/18. Από Τετάρτη 3/1/18 θα λειτουργούμε κανονικά στο ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 21.00

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά!

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Le@rn IT δραστηριοποιείται στον χώρο των Πανεπιστημιακών Μαθημάτων και της παροχής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων εξυπηρετεί εκπαιδευτικές ανάγκες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΕΑΠ) αλλά και επαγγελματικές ανάγκες επιχειρήσεων όλων των δραστηριοτήτων.

Η εξυπηρέτηση πραγματοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και διευθέτησης εκπαιδευτικών αναγκών, που φιλοξενείται στον δικτυακό τόπο www.learn-it.gr

 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας αναζητούμε συνεργάτες με σπουδές σε ανώτατα εκπαιδευτικά και τεχνικά ιδρύματα για τις παρακάτω δραστηριότητες:

  • Μαθήματα προς σπουδαστές (ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΕΑΠ)
  • Συγγραφή βοηθητικών πανεπιστημιακών συγγραμμάτων και έκδοση αυτών σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Β. Γκιούρδας
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς σπουδαστές που εκπονούν εργασίες
  • Παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών προς ιδιωτικές επιχειρήσεις

 

Ακολουθεί συνοπτικά ο τρόπος συνεργασίας του εκπαιδευτικού μας ομίλου με τους επιστημονικούς μας συνεργάτες.

Μέσα από έναν οποιονδήποτε browser (πχ internet explorer) μπαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.learn-it.gr

Στο μενού on-line υπηρεσίες και στο υπό-μενού καθηγητές  θα βρείτε τις εξής δυνατότητες:

Καταχώρηση Βιογραφικού: Δυνατότητα κατάθεσης νέου βιογραφικού για καθηγητές που ΔΕΝ είναι ήδη καταγεγραμμένοι στο σύστημα. Κατάθεση βιογραφικού εκτελούμε μόνο την πρώτη φορά. Μπορούμε αργότερα να τροποποιήσουμε τα στοιχεία μέσα από την επιλογή επεξεργασίας στοιχείων.

Ο προσωπικός κωδικός συμμετοχής σας στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα εμφανίζεται την στιγμή που κάνετε καταχώρηση βιογραφικού  στο επάνω μέρος της φόρμας και πρέπει να αποθηκευτεί με τρόπο που να είναι προσπελάσιμος μόνο από εσάς.

Skypename: Το Skype είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία επικοινωνίας με μετάδοση εικόνας και ήχου. Είναι υπηρεσία χωρίς συνδρομή και εξασφαλίζει καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας γιατί δίνει εκείνη τη στιγμή την δυνατότητα να μεταδώσουμε και δεδομένα. Η υπηρεσία απαιτεί σύνδεση στο Internet και περισσότερες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skype.com. Στο πεδίο αυτό συμπληρώνετε το username με το οποίο συμμετέχετε σε αυτήν την υπηρεσία.

Προϋπηρεσία:  Σε αυτό το πεδίο συμπληρώστε μόνο την οποιαδήποτε ακαδημαϊκή προϋπηρεσία έχετε.

Επεξεργασία Στοιχείων: Με την επιλογή αυτή θα σας ζητηθεί ο κωδικός καθηγητή. Μετά την εισαγωγή του κωδικού ανοίγει η προσωπική σας καρτέλα με τα στοιχεία σας. Σε αυτήν την καρτέλα καλείστε να συμπληρώσετε με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια τα στοιχεία που ζητούνται.

Μαθήματα που μπορείτε να διδάξετε: Αυτό είναι το πιο σημαντικό πεδίο στην φόρμα αυτή. Τα μαθήματα πρέπει να αναφέρονται με την ονομασία που έχουν στον οδηγό σπουδών της κάθε σχολής και να διαχωρίζονται με κόμμα. Είναι σημαντικό να καταχωρήσετε μαθήματα που μπορείτε να διδάξετε άμεσα ή με μία σχετική προετοιμασία. Με αυτές τις λέξεις κλειδιά αναζητούμε σε πρώτη φάση τον επιστημονικό συνεργάτη για κάθε εκπαιδευτική ανάγκη που παρουσιάζεται στον όμιλο.

Πόλεις που μπορείτε να εξυπηρετήσετε διαζώσης: Κάντε check στις πόλεις που μπορείτε να εξυπηρετήσετε με φυσική παρουσία τα μαθήματα. Φυσικά εξ αποστάσεως μπορείτε να εξυπηρετήσετε οποιοδήποτε κέντρο στην Ελλάδα και αν δεν το έχετε επιλέξει στο πεδίο αυτό.

Αριθμός λογαριασμού και τράπεζα: Το πεδίο αυτό είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί για την διενέργεια πληρωμών. Είναι δυνατό να συμπληρωθεί και σε δεύτερη φάση και εφόσον ήδη έχετε αναλάβει κάποια υπηρεσία.

Βιογραφικό: Ακολουθήστε τις οδηγίες upload όπως αναφέρονται στο σχετικό πεδίο. Το βιογραφικό να είναι στην Ελληνική γλώσσα και καλό είναι να είναι εφοδιασμένο και με μία ψηφιακή φωτογραφία σας.

Πατήστε το κουμπί υποβολή για την καταχώρηση των στοιχείων σας

Διαθέσιμες εργασίες: Απαιτείται η εισαγωγή του κωδικού σας. Στην συνέχεια εισέρχεστε στον πίνακα με τις διαθέσιμες εργασίες που σε πραγματικό χρόνο είναι υπό την διαδικασία εύρεσης καθηγητή και αφορούν οποιοδήποτε κέντρο LearnIT πανελλαδικά. Με αριστερό κλικ στο εικονίδιο mplokaki.PNG βλέπετε λεπτομέρειες της εργασίας και είστε σε θέση να εισάγετε την προσφορά σας. Εφόσον κάποιος συνάδελφος έχει κάνει ήδη μία προσφορά βλέπετε μόνο την βέλτιστη από αυτές (δηλαδή την χαμηλότερη). Δεν είναι ενδεικτική η βέλτιστη προσφορά ούτε και δεσμευτική η προσφορά που εσείς θα κάνετε, είναι ωστόσο μία πρώτη προσέγγιση του κόστους που απαιτείτε για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής σας υπηρεσίας. Συνήθως οι εργασίες συνοδεύονται και από μαθήματα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε σε θέση να διαθέσετε και ένα μικρό αριθμό ωρών για την επεξήγηση και ανάλυση της εργασίας εφόσον σας ζητηθεί.

Διαθέσιμα μαθήματα: Ότι ισχύει και στις διαθέσιμες εργασίες με την διαφορά ότι δεν απαιτείται οικονομική προσφορά. Μέσα από αυτό το πεδίο απλά δηλώνετε την πρόθεση και την ικανότητα να πραγματοποιήσετε μία σειρά μαθημάτων στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό αντικείμενο. Και πάλι η κατάθεση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310253737


*Τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο από τον υπεύθυνο σπουδών του εκπαιδευτικού μας ομίλου και μόνο για την εξυπηρέτηση της συνεργασίας σας με τον εκπαιδευτικό όμιλο. Η διαγραφή των στοιχείων σας από το σύστημα πραγματοποιείται από εσάς εφόσον το επιθυμείτε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ